Wonen & Zorg in Amsterdam - Nurses Care
18122
page-template-default,page,page-id-18122,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Wonen & Zorg vanuit de Wet Landurige Zorg (WLZ)

Fijn wonen in één van onze top locaties in Amsterdam? Onze zorgwoningen zijn een goede uitvalsbasis om van de levendige stad te genieten én daarnaast is het ook een plek om prettig ouder te worden. Samen bouwen wij aan een fijne woonomgeving. Een plek waar u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen en waar u makkelijk mensen ontmoet. Door de aanwezigheid van Nurses Care in, heeft u het gemak van alle zorg dichtbij. De woningen zijn levensloopbestendig en de zorg van Nurses Care beweegt daarin mee.

 

Ledenservice Nurses Care- St. Fijn wonen met Zorg

Nurses Care Ledenservice zorgt dat uw leven nét dat beetje gemakkelijker wordt als u daar behoefte aan heeft. U kunt vanuit de WLZ (services en diensten afnemen. Zoals 24 uur zorg, maaltijdvoorziening, personenalarmering, begeleiding en hulp in de huishouding. Ook zijn er tegen extra betalingen mogelijkheden voor extra service zoals een professionele kapper aan huis af te nemen.

 

24 uurs- zorg

Onder thuisverpleging valt verpleging en verzorging. U kunt hierbij denken aan voorbehouden en risicovolle verpleegtechnische handelingen zoals: het controleren van de lichaamsfuncties, wond- en/of stomaverzorging, toedienen van medicatie, sondevoeding, katheteriseren, infusen en dergelijke. Verder geeft een verpleegkundige advies en begeleidt u bij uw ziektebeeld of behandeling. Dit gaat ten alle tijden in opdracht en samenspraak van en met uw specialist of huisarts. Ons zorgaanbod is breed en bestaat onder andere uit een volledig pakket en modulair pakket.

 

Personenalarmering

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Daarbij is het belangrijk dat u zich veilig voelt in huis. De dienst personenalarmering helpt u daarbij. Met één druk op de knop kunt u hulp vragen als er iets aan de hand is. Het geeft u rust, 24 uur per dag zeven dagen in de week.

 

Maaltijdvoorziening

Zonder zelf te koken genieten van een lekkere en gevarieerde maaltijd? Laat maaltijdleverancier Uitgekookt.nl warme maaltijden van uitstekende kwaliteit bij u thuisbezorgen. Het menu varieert van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Stel zelf uw menu samen met keuze uit ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Geschikt voor elk dieet.

 

Begeleiding

De Begeleiding is gericht op het bevorderen, het behoud of het compenseren van zelfredzaamheid van de client. De begeleiding is bedoeld voor cliënten die zonder deze begeleiding zouden moeten verblijven in een instelling of zouden verwaarlozen. Bij zelfredzaamheid in relatie tot de functie Begeleiding gaat het om de lichamelijke, cognitieve en psychische mogelijkheden die de cliënten in staat stellen om binnen de persoonlijke levenssfeer te functioneren.

 

Huishoudelijke hulp

Stoffen en stofzuigen, het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet, er is veel te doen in een huis. Als u dit zelf niet meer wilt óf kunt dan bestaat de mogelijkheid om huishoudelijke hulp te vragen via Nurses Care.

 

Heeft u interesse in een van onze luxe appartementen? Mail dan naar info@fijnwonenmetzorg.nl. Voor zorg kunt u altijd mailen naar info@nursescare.nl