Thuisbeademing nodig? - Nurses Care - Thuiszorg in Noord-Holland
17215
page-template-default,page,page-id-17215,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Thuisbeademing Non en invasieve beademingszorg

Bij thuisbeademing is er sprake van chronische beademing in uw thuissituatie. Chronische beademing betekent dat een patiënt in principe levenslang beademd wordt. Een beademingsapparaat kan de functie van de ademhalingsspieren voor meerdere uren per etmaal overnemen. Hierdoor is het mogelijk om ook buiten het ziekenhuis beademd te worden. Thuisbeademing vindt plaats in een ’thuissituatie’. Daaronder verstaan we een plek buiten het ziekenhuis, dit kan in uw eigen huis.

 

Nurses Care is bevoegd en bekwaam om deze patiënten te verzorgen in hun eigen leefomgeving. Verder geeft een verpleegkundige advies en begeleidt de patiënt bij haar of zijn ziektebeeld en behandeling. Dit gaat te allen tijden in opdracht en samenspraak van en met de specialist (Centrum voor thuisbeademing CTB) of de huisarts.