Palliatieve Zorg in Noord-Holland- Nurses Care Thuiszorg
17203
page-template-default,page,page-id-17203,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Palliatieve zorg

In de terminale fase van hun leven kunnen mensen met een levensbedreigende ziekte een beroep doen op Palliatieve zorg (terminale zorg) van Nurses Care. Dit houdt in dat de client niet meer in het ziekenhuis verblijft.

 

De client krijgt geen (medische) behandeling meer die gericht is op herstel of levensverlenging. Ze hebben wel baat bij intensieve palliatieve zorg die vooral gericht is op pijnbestrijding en behoud van kwaliteit van leven. Met de terminale fase wordt de levensfase bedoeld waarin de levensverwachting van de client korter is dan drie maanden. Dit wordt door de behandelend arts vastgesteld.

 

Wil jij zorg van Nurses Care? Of wil je meer informatie over deze vorm van terminalize zorg? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar +31850601942.