E-health - Thuiszorg in Noord-Holland - Nurses Care
18032
page-template-default,page,page-id-18032,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Nurses Care maakt gebruik van
E-health!

E-health is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, met name internet-technologie, om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen of verbeteren. Cliënten en zorgprofessionals kunnen zo via digitale apparaten diagnoses stellen, uitslagen communiceren en informatie inzien en uitwisselen.

Domoticatoepassingen als beeldschermzorg en leefstijlmonitoring zijn voorbeelden van eHealth. Maar bijvoorbeeld ook elektronische clientendossiers (ECD’s). EHealth draagt bij aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede zorg en leidt tot meer eigen regie voor cliënten.

Online contact en diagnosestelling met en door zorgverleners is een efficiënte manier van zorgverlening. Niet voor niets stimuleert de overheid eHealth in de zorg. Het is belangrijk dat zorginstellingen met behulp van eHealth en domotica cliënten toegang geven tot hun eigen medische gegevens. Dit bevordert niet alleen de transparantie maar ook het contact tussen cliënt en zorgprofessional van Nurses Care. Zo krijgt de cliënt de juiste zorg van Nurses Care!

Zorg op afstand heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Compaan ondersteunt Nurses Care, cliënten familie en vrienden met een laagdrempelig platform. Hierbij kun je denken aan beeldbellen met een zorgverlener maar ook aan thuismetingen, eenvoudig toegang tot het digitale cliëntendossier en het aanbieden van video’s om de revalidatie te bevorderen.