Aanvullende diensten - Nurses Care
18070
page-template-default,page,page-id-18070,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Nurses Care is proactief op het gebied van langer veilig thuis wonen, bevorderen van zelfredzaamheid en bij de inzet van uw gezondheidspreventie. Tijdens het gehele zorgproces kijken wij samen met u naar uw gezondheidsproblemen en gaan we samen opzoek naar de best mogelijk (technologische) oplossingen, zodat u eigen regie weer waarde krijgt. Bekijk hier onze aanvullende diensten. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Uw Cliëntportaal: Campaan

Nurses Care maakt gebruik van online cliëntportaal. Zo kunt u eenvoudig en direct al uw gezondheidsinformatie inzien. U vindt hierin de bevindingen van de verzorgenden en verpleegkundigen. En ook rapportages, metingen en informatie over de voortgang van uw herstel. Daarnaast kunt u via uw online cliëntportaal eenvoudig contact leggen met medewerkers van Nurses Care.

Sleutelbeheer: cKey Pin

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u slecht ter been bent. Met cKey van FocusCura heeft u de zekerheid dat zorgverleners en andere vertrouwde mensen altijd naar binnen kunnen. Op een makkelijke én veilige manier. Nurses Care adviseert u daarom gebruik te maken van een sleutelkluis.
Het blijft een actueel thema: veel pincode-sleutelkastjes in Nederland zijn makkelijk open te breken. En de sleutelkastjes
Die wél veilig zijn, zijn vaak te duur. Wij bieden u nu de oplossing: cKey Pin van FocusCura, het sleutelkluisje dat veilig én voordelig is. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft.

Eigen regie: slimme medicijndispenser

Als u veel verschillende medicijnen op een dag gebruikt, kan het best lastig zijn om te onthouden wat u wanneer moet innemen. Met de medicijndispenser lossen we dat probleem op. De dispenser biedt u telkens op het juiste moment de juiste medicijnen aan. Met één druk op de knop heeft u ze. Zo eenvoudig is het. Nurses Care adviseert u daarom gebruik te maken van een slimme medicijndispenser om zo u eigen regie terug te krijgen.

Uw veiligheid: toedieningsregistratiesysteem

Om medicijnen veilig aan u te geven werken de zorgverleners van Nurses Care met een elektronisch toedienregistratiesysteem. Met het toedienregistratiesysteem van Ons Nedap leggen wij de toedienregistratie digitaal in uw zorgdossier vast. Het is een oplossing waarbij we vanuit het online zorgdossier rechtstreeks kunnen samenwerken met de apotheek. Hierdoor beschikken wij altijd over een actuele en uniforme toedienlijst.
Door integrale samenwerking biedt inzicht en maakt signalering mogelijk. Omdat het online zorgdossier aan het apotheeksysteem is gekoppeld heeft Nurses Care direct inzicht in de medicatie toedienlijst vanuit uw zorgplan. Wijzigingen die de apotheker tussentijds doet in het systeem zijn dezelfde dag zichtbaar op uw toedienlijst.

Eigen regie: beeldzorg

Thuis, op het werk of welke plek dan ook eenvoudig contact met Nurses Care, mantelzorgers, familie en vrienden. Met beeldzorg houdt u videogesprekken overal en op elk tijdstip. Zo hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis of thuis te blijven voor de zorgverleners van Nurses Care die anders bij u langs zouden komen. Ervaar zelf de vrijheid die dit geeft.